NAJAVA: 1. Konferencija zdravstvenog turizma Klastera Pannonian Health i Osječko-baranjske županije

Službeni poziv na 1. Konferenciju zdravstvenog turizma Klastera Pannonian Health i Osječko-baranjske županije

NAJAVA: 1. Konferencija zdravstvenog turizma Klastera Pannonian Health i Osječko-baranjske županije

Prema predviđanjima Svjetske zdravstvene organizacije briga o zdravlju postat će jedna od najjačih svjetskih industrija, a razvoj zdravstvenoga turizma u Hrvatskoj bilježi rast i po prihodima i po broju zaposlenih iz godine u godinu. Zdravstveni turizam tako nije samo produljio turističku sezonu na Jadranu, već su njegovi potencijali prepoznati i u istočnoj Hrvatskoj

U korak sa svjetskim trendovima, s ciljem povezivanja različitih sudionika na tržištu i stvaranje novih destinacija turizma, koje se nužno ne podudaraju s postojećim granicama gradova, općina i županija istočne Hrvatske, pozivamo Vas na:

1. Konferenciju zdravstvenog turizma Klastera Pannonian Health i Osječkobaranjske županije

koje će se održati u petak , 31. svibnja 2019. godine, s početkom u 10:00 sati u prostorijama Županijske skupštine Osječko-baranjske županije (Županijska ulica 4).

Cijeli koncept zdravstvenog turizma temelji se na umrežavanju i suradnji, a jedan od ciljeva Klastera i županije je upravo brendiranje Slavonije i Baranje kao “destinacije zdravlja”.

Konferenciju će otvoriti osječko-baranjski župan Ivan Anušić, koji je i sam inicijator udruživanja pet slavonskih županija u stvaranju brenda Slavonije kao turističke destinacije i uspješnije realizacije velikih turističkih potencijala u realne projekte u okviru Upravnoga odjela za kontinentalni turizam Osječko – baranjske županije.

O gospodarskom značaju zdravstvenog turizma za regiju i perspektivama razvoja, zakonskim okvirima i trendovima istog u širim razmjerima, na predstavljanju će govoriti Marcel Medak, predsjednik Zajednice zdravstvenog turizma Hrvatske gospodarske komore.

O uspješnim primjerima iz prakse govorit će Alfred Franković, Klaster menadžer Klastera Kvarner Health, te Ognjen Bagatin, ravnatelj Poliklinike Bagatin.

Goran Rihelj, vlasnika vodećeg turističkog B2B portala u Hrvatskoj, HrTurzam.hr, održat će prezentaciju na
temu Brending destinacije.

Molimo Vas da svoje mjesto na Konferenciji osigurate ispunjavanjem aplikacije za prijavu, putem naše web stranice, najkasnije do 27. svibnja 2019. godine.

 

Veselimo se Vašem dolasku!
Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte,

 

OSOBA ZA KONTAKT:
Klaster menadžer Pannonian Helatha Udruge za razvoj zdravstvenog turizma
Manuel Magdić mag.oec.
Mob: +38591729 3911
E-mail: info@pannonian-health.eu


Preuzmite Službeni poziv u PDF formatu: