DANI HRVATSKOG TURIZMA

DANI HRVATSKOG TURIZMA

Dani hrvatskog turizma predstavljaju najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj, koji okuplja između 1500 i 2000 sudionika.

U višednevnom radnom djelu – stručna predavanja, prezentacije i radni sastanci, planiran je tradicionalni susret turističkih djelatnika s članovima Vlade RH te javna dodjela turističkih nagrada pojedincima, predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja i nagrade. Kako se radi o najznačajnijem godišnjem događaju takvog tipa u Hrvatskoj, svečana dodjela turističkih nagrada predviđena je uz televizijsko praćenje iste.

Organizatori skupa su Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora.

Svečano otvorenje manifestacije održat će se u srijedu 2. listopada s početkom u 18.30 u dvorcu Eltz u Vukovaru.

Dodjela Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada održat će se 3. listopada 2019. s početkom u 19.30 u Vinkovcima na imanju Lovačkog doma Kunjevci dok će se završna svečanost dodjele TOP 10 nagrada hrvatskog turizma održati u Osijeku na Perivoju kralja Tomislava, Tvrđa 4. listopada 2019. s početkom u 20.05 sati.


Za sudjelovanje na Danima hrvatskog turizma možete se prijaviti putem online obrascaKotizacija za sudjelovanje iznosi 690,00 kn po osobi.

Online prijave dostupne su do 1. listopada 2019. godine.


Tijekom održavanja Dana hrvatskog turizma svim sudionicima će na raspolaganju biti tri akreditacijska centra:

Osijek , hodnik Rektorata Sveučilišta u Osijeku, Trg Svetog Trojstva 3
Radno vrijeme: 2.-4. listopada 2019. od 08:00 do 20:00

Vukovar , dvorac Eltz, prostor za prijem, zgrada velikog dvora (prizemlje), Županijska 2
Radno vrijeme: 2. listopada 2019. od 17:00 do 21:00

Vinkovci , Lovački dom Kunjevci, Kunjevci b.b.
Radno vrijeme: 3. listopada 2019. od 16:00 do 21:00

Press akreditacije mogu se zatražiti putem e-maila novinaridht@komunkacijskilaboratorij.com. Uz ime, prezime i redakciju potrebno je navesti kontakt e-mail i broj telefona te naziv prezentacije za koju ste zainteresirani na dan 3. listopada.

Akreditacija je obavezna za prisustvovanje radnom i svečanom dijelu skupa.

Službeni program Dana hrvatskog turizma objavljen je na web stranici Ministarstva turizma, a možete pogledati ovdje.

Sve detaljne informacije o Danima hrvatskog turizma 2019., uključujući program, lokacije, servisne informacije i novosti možete pronaći na aplikaciji asappx koju možete preuzeti za Android i IOS.