Boutique hotel Tvrđa

Boutique hotel Tvrđa

Boutique hotel Tvrđa, luksuzni hotel u Osijeku nalazi se u starom gradu – Tvrđi, poznatoj po očuvanoj baroknoj arhitekturi 18. stoljeća.
Sama zgrada hotela jedna je od najljepših malih gradskih palača, a nalazi se preko puta franjevačkog samostana i crkve Uzvišenja Sv. Križa (Sv. Antuna) jedne od najraskošnijih baroknih crkvi u regiji.
Interijer hotela inspiriran je uravnoteženim omjerom arhitekture staroga grada i modernim dizajnom te će zadovoljiti i najzahtjevniji ukus svakoga gosta.
Hotel je opremljen barom, restoranom i knjižnicom, a svi prostori hotela nude i besplatni bežični pristup internetu. Korisna informacija jest i da su svi katovi hotela dostupni prostranim liftom. Na vrhu zgrade pak, nalazi se do sad u Osijeku ne viđen sadržaj – otvoreni bazen, finska sauna i jacuzzi s pogledom na grad.

Galerija fotografija

Imate pitanja za nas?

Pitajte sve što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Općenito

Hotel raspolaže s 15 soba i 30 kreveta. Jednokrevetne sobe s bračnim krevetom i dvokrevetne sobe su u kategorijama Standard i Deluxe. No ti su nazivi ondje samo zbog postojanja različite cijene najma sobe. U stvarnosti, obje kategorije soba su visoko luksuzno opremljene, ručno rađenim modernim namještajem koji se odlično uklopio u ovu povijesnu zgradu i njen barokni „štimung“ te će vjerujemo svakom gostu podariti osjećaj pravog odmora za dušu i tijelo.

Kontakt

Boutique hotel Tvrđa

Franjevačka 7, 31000 Osijek

Hrvatska

TEL: +385 (0) 31 201 555

WEB: www. hoteltvrdja.hr

E-MAIL: info@hoteltvrdja.hr