1. konferencija zdravstvenog turizma

Prema predviđanjima Svjetske zdravstvene organizacije briga o zdravlju postat će jedna od najjačih svjetskih industrija, a razvoj zdravstvenoga turizma u Hrvatskoj bilježi rast i po prihodima i po broju zaposlenih iz godine u godinu. Zdravstveni turizam tako nije samo produljio turističku sezonu na Jadranu, već su njegovi potencijali prepoznati i u istočnoj Hrvatskoj.

Klaster Pannonian Health i Osječko-baranjska županija sa zadovoljstvom Vas pozivaju na

1. Konferenciju zdravstvenog turizma Klastera Pannonian Health i Osječko-baranjske županije koja će se održati u petak, 31.svibnja 2019. godine s početkom u 10:00 sati u prostorijama Osječko-baranjske županije (Županijska ulica 4).

Konferenciju će svečano otvoriti župan Osječko-baranjski Ivan Anušić.

Iz perspektive i iskustava klastera zdravstvenog turizma, medicinske struke te poslovne zajednice nastojat ćemo detaljno predstaviti značaj zdravstvenog turizma za Slavoniju i Baranju te zakonske okvire i trendove istog u širim razmjerima u čemu će nam pomoći Marcel Medak, predsjednik Zajednice zdravstvenog turizma Hrvatske gospodarske komore.

Na konferenciji koju zajednički organiziraju Klaster Pannonian Health i Osječko-baranjska županija, biti će riječi i o uspješnim primjerima iz prakse o kojima će govoriti Alfred Franković, Klaster menadžer Klastera Kvarner Health, te Ognjen Bagatin, ravnatelj Poliklinike Bagatin.

Goran Rihelj, vlasnika vodećeg turističkog B2B portala u Hrvatskoj, HrTurzam.hr, održat će prezentaciju na temu Brending destinacije.

PRIJAVE SUDIONIKA ZA KONFERENCIJU TRAJU DO 27. svibnja 2019. godine od 12 sati.

Registracija sudionika

Osigurajte svoje mjesto kao sudionik 1. Konferencije zdravstvenog turizma Klastera Pannonian Health i Osječko-baranjske županije popunjavanjem aplikacije u nastavku.

  • Prijava i sudjelovanje na Konferenciju su besplatni.
  • Broj mjesta je ograničen.